Proxyserver configureren

Als u een proxyserver gebruikt om verbinding met internet te maken, moet u de instellingen van de proxyserververbinding opgeven.

Standaard probeert het programma de proxyserverinstellingen automatisch te detecteren en verbinding met internet te maken. Als het programma de proxyserverinstellingen niet automatisch kan detecteren, wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de verificatie bij de proxyserver in te voeren. Standaard slaat het programma de opgegeven gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord op.

Proxyserver configureren